Home > Geen categorie > Muziekles bij fanfare Nieuw Leven

In samenwerking met fanfare Nieuw Leven biedt de Wiekslag de buitenschoolse activiteit Algemene Muzikale Vorming aan. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat het bespelen van een instrument goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de creativiteit, verbetert het luisteren en stimuleert de cognitieve vaardigheden. Bovenal is muziek maken heel erg leuk om te doen. Komend najaar is deze buitenschoolse activiteit beschikbaar voor de groepen 3/4/5 en in het voorjaar voor de groepen 6/7/8. Begin oktober zal meer informatie volgen in de digitale nieuwsbrief. Ook biedt Fanfare Nieuw Leven individuele muzieklessen aan, mocht u of uw zoon/dochter belangstelling hebben, of heeft u een andere vraag over het muzikale programma, stuur dan een mailtje naar info@nieuwlevenvianen.nl of een whats-app naar nummer 0613-652757.