Home > Geen categorie > Theater de Stadshof Vianen

Hierbij informeren wij u graag over de kindervoorstellingen die de komende periode te zien zijn in ons theater in Vianen.
Zondag 4 oktober: The best of Igor Krulsnor
Op zondag 4 oktober om 15.00 uur komt Igor Krulsnor, de wereldbroemde goochelaar uit Verweggistan, speciaal voor De Stadshof met “THE BEST OF IGOR KRULSNOR”. Alle hoogtepunten van de laatste 5 jaar worden in 1 show gebundeld. Na de show (circa 1 uur) kunnen de kinderen van 7 jaar en ouder meedoen met een heuse goochelworkshop. Natuurlijk wordt bij goed gevolg een officieel Goocheldiploma uitgereikt. Pas op: aan de workshop kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@destadshofvianen.nl
En of het allemaal nog niet leuk genoeg is…. Het is ook dierendag! En kinderen die verkleed komen als dier maken ook nog eens kans op een spannende goocheldoos!
Aanvang: 15.00 uur
Prijs: € 7,50

Zondag 29 november: Piet Pepito op zoek naar het liedjesboek
Piet Pepito is voor het eerst vanuit Spanje mee naar Nederland gekomen. Omdat Pepito graag de liedjespiet wil worden, moet hij alle Sinterklaasliedjesinstuderen en zingen voor Sinterklaas. Als Pepito dat goed doet, krijgt hij zijn diploma. Maar ojee, Piet Pepito kan nergens het grote liedjesboek vinden. Hoe kan dat nou…? Gelukkig is er naast het Pietenhuis een nieuwmeisje komen wonen, Annabel. Zal Annabel Piet Pepito kunnen helpen?
Aanvang: 15.00 uur
Prijs: € 7,50

Zondag 20 december: Cowboy Billie Boem De Winterschool
Cowboy Billie Boem bestaat uit Bart Pullens en Ton Smulders. CBB is al jaren een begrip bij
(groot)ouders en hun (klein)kinderen. Samen met plaatselijke dansscholen komt
Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur nu met een geweldig winterspektakel. Met een mooi decor en veel dans en zang komen we in echte winterse sferen! Neem je sjaal en wollen muts maar mee want de winter is gestart. In deze hart verwarmende voorstelling komen de nieuwe liedjes van de CD De Oliebollenparty voorbij!
Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur (twee voorstellingen)
Prijs: € 8,50

Kaarten zijn te bestellen via www.destadshofvianen.nl of bij onze voorverkoopadressen Cigo Monnikenhof, Bibliotheek Vianen of De Stadshof Vianen.
Bekijk hier ook de rest van ons programma.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Theater De Stadshof Vianen

Proef Posters Stadshof_2edeel_2 (2)