Home > Geen categorie > Kerstdiner

Op donderdag 17 december vieren we kerst op de Wiekslag.

De intekenlijsten voor het kerstdiner hangen bij de stamgroepen. Ouders kunnen zich op deze lijst inschrijven om stamppot te maken, een rundergehaktbal te braden, of een gezond klein toetje mee te brengen.

intekenlijst kerst 2015

Om 17.00 uur worden de kinderen op school verwacht en om 18.00 uur start de kerstviering in de hal. Ouders die de kerstviering bij willen wonen zijn vanaf  die tijd ook van harte welkom. De avond duurt tot 19.00 uur. De Ouderraad verzorgt de drankjes tijdens de maaltijd en voor de ouders is er glühwein en chocomel. Na afloop is er gelegenheid om met z’n allen (ook het team) een drankje te drinken. Aansluitend ruimen ouders en team de kerstversieringen in de hal op.

kerstdiner

Willen alle kinderen uiterlijk donderdag 17 december, hun eigen bord, soepkom, beker en bestek (ook een lepel) mee naar school nemen? Wij vinden het fijn als het in een plastic zak zit en alles voorzien is van een naam. De kinderen mogen ook een kaarsje bij hun bord zetten, maar dan wel graag een laag kaarsje in een glazen houdertje of een lantaarntje. Elektrische lichtjes mogen natuurlijk ook.