Home > Geen categorie > Schooltennisproject

Het schooltennis project staat de aankomende weken centraal in gemeente Vianen. Op alle scholen in Vianen en Hagestein wordt de aankomende weken één tennisles gegeven tijdens de gymles. Deze tennisclinics worden georganiseerd in het kader van Trainers voor de Klas door LTV Vianen in samenwerking met Sportservice Vianen.

Dit betekent dat op vrijdag 4 maart alle groepen op de Wiekslag tennisles krijgen tijdens de reguliere gymles.

De clinics zullen gegeven worden door twee trainers van LTV Vianen en zij nemen eigen materiaal mee.

tennis

LTV Vianen biedt ook de mogelijkheid aan om op woensdagmiddag 16 maart op de tennisbanen van LTV Vianen, Langeweg 15 te Vianen een vervolg-clinic te volgen van 15.00 tot 17.00 uur. En is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een afsluitend evenement op zondag 20 maart van 11.00 tot 14.00 uur waarbij ouders, broertjes/zusjes, opa’s, oma’s welkom zijn om te komen kijken. Op deze dag zal het schooltennis project feestelijk afgesloten worden met een echt schooltennis-diploma en een klein presentje.

Dit is een kosteloze manier om kennis te maken met de tennissport. Om de clinic en het event goed te kunnen organiseren en te weten hoeveel materiaal benodigd is wil de organisatie vragen uw zoon/dochter aan te melden voor de vervolg-clinics. Aanmelden kan via het versturen van een mail naar info@2movekidz.nl  Ovv de naam, leeftijd, school, klas en datum/data clinic/event van uw zoon/dochter.

Voor meer informatie:  Monique Sporrel, 06-52015161.