Home > Geen categorie > Verslag zwemtoernooi

Afgelopen zaterdag kwamen groep 3/4 en 5/6 in actie in het zwembad. Er werd begonnen met de estafette. Waar Wiekslag 2 (5/6) een mooie tweede plaatst wist te halen. De waterpolo wedstrijden volgden. Beide teams hebben het super leuk gedaan en zelfs tot de finale geschopt. Het lukte beide teams niet om deze te winnen, maar een mooie tweede plek zat er wel in.

Maandag ging Wiekslag 3 (groep7/8) het water in. Alle waterpolo wedstrijden in de voorrondes werden gewonnen en ook zo behaalde Wiekslag 3 de finale die net als de estafette op dinsdag zou worden gezwommen/gespeeld.

De dinsdagavond begon goed voor Wiekslag 3, want zij werden 1ste met Estafette! Ook de wisselbeker hebben wij als school dit jaar gewonnen met estafette zwemmen, tweede jaar op rij, door als school de snelste tijd neer te zetten!

Na de estafettes moest nog de finale gewaterpolood worden.Het was echt een spannende wedstrijd en ze hebben nipt verloren met 3-4. Een super prestatie van de mannen van Wiekslag 3! Toch ook een welverdiende tweede plaats.

zwemtoernooi3 zwemtoernooi2 zwemtoernooi1

Coaches en begeleiders ontzettend bedankt voor het begeleiden van alle drie teams!!