Home > Geen categorie > Fit4 Kids

Donderdag 31 maart starten wij in samenwerking met Sportservice Vianen met het leefstijlproject Fit4Kids. Tijdens Fit4Kids kunnen de leerlingen tien weken lang stempels verzamelen door mee te doen aan sport- en beweegactiviteiten en het eten van gezonde voeding.

fitkids

Stempels verzamelen
Alle kinderen krijgen een Fit4Kids-paspoort of Fit4Kids-identiteitskaart waarmee ze stempels kunnen verzamelen. Ze verdienen stempels door fietsend of lopend naar school te gaan, op school water te drinken of fruit te eten. Maar ook door mee te doen aan beweegactiviteiten die tijdens het project door sportverenigingen en Sportservice Vianen worden georganiseerd. In het paspoort staan alle mogelijkheden om stempels te verzamelen beschreven.

Sport- en beweegactiviteiten
Diverse sportverenigingen en -organisaties uit de gemeente Vianen zullen één of meerdere sportclinics tijdens- en naschools aanbieden. De kinderen kunnen stempels verzamelen door mee te doen aan deze activiteiten.

Afsluiting
Fit4Kids wordt sportief afgesloten. Alle deelnemende kinderen kunnen meedoen aan deze afsluiting op woensdag 15 juni van 15.00 uur tot 16.30 uur in sportcentrum Helsdingen. Kinderen die 65 stempels of meer hebben verzameld, krijgen tijdens deze afsluiting een sportieve verrassing.

Mascotte Sprinter
Mascotte van het project Fit4Kids is Sprinter. Sprinter bezoekt de verschillende activiteiten en brengt een bezoek aan alle deelnemende scholen.

Meer informatie
Voor meer informatie over Fit4Kids kunt u contact opnemen met Esther Werkhoven, projectleider Fit4Kids van Sportservice Vianen telefoon 0347 – 77 87 88 of 06 – 42 11 26 47 of via email esther.werkhoven@sportserviceprovincieutrecht.nl