Home > Geen categorie > De dag van de Techniek

Door techniek kan je alles! Bij het uitvinden van alle dingen gebruiken we techniek. Dat geldt voor de spullen die je zelf hebt, zoals je smartphone, iPad en kleren. Maar bijvoorbeeld ook voor het maken van huizen, stoplichten, auto’s, vliegtuigen en zwemparadijzen. Het bestaat allemaal omdat er mensen zijn die van techniek hun beroep hebben gemaakt. Wil jij later ook werken in een technisch beroep?

146438388552898_26877468_1280Houd je van een technische uitdaging? Kom dan naar de Dag van de Techniek op zaterdag 11 juni 2016 op het Cals College IJsselstein ! Van 11.00-15.00 uur mag je zelf – binnen en buiten – de leukste dingen doen. Maak je eigen website, leg een prachtig straatje, bedien een minigraver of word DJ! Op deze dag kan je samen met je familie zien hoe leuk en divers een beroep in de technische branche is. Kom het beleven!

Voor meer informatie: Brief uitnodiging basisschool leerlingen DvT 2016