Home > Geen categorie > Inloopavond Pino’s maandag 27 juni

Dit jaar organiseren we weer een inloopavond voor de kleuters. Alle ouders/verzorgers van leerlingen in groep 1-2 kunnen maandag 27 juni zonder afspraak binnen lopen met hun kind (-eren).

De kinderen van groep 1 mogen met hun ouders naar het Pinolokaal en de kinderen van groep 2 gaan met hun ouders naar het ‘tussenlokaal’. Dat kan op de tijd die u uitkomt, tussen 18.30 uur en 19.30 uur. U kunt zelf bepalen hoe lang u wilt blijven.

In de groep worden dan wat werkjes van de kinderen gelegd die u samen met uw kind kunt bekijken. De stamgroepleiders zijn ook aanwezig. De deur blijft open tot 19.30 uur, dan is het voor de kinderen tijd om naar huis te gaan.

Veel persoonlijke gesprekken met ouders/verzorgers hebben inmiddels al plaatsgevonden.  Als u zelf nog vragen en/of opmerkingen heeft over het rapport of uw kind, is het natuurlijk altijd mogelijk om op een ander moment de stamgroepleider hierover aan te spreken.

Uw kind wil graag zijn/haar zelfgemaakte werkjes aan u laten zien en u bedanken voor alle hulp het afgelopen jaar ! Kom gezellig langs op maandag 27 juni tussen 18.30 uur en 19.30 uur. Wij kijken uit naar een gezellige inloopavond en hopen u daar natuurlijk even te zien!