Home > Geen categorie > Filmpremière van de zelf geschreven én geredigeerde film: “Terug naar Brederodes”  met alle groep 8 leerlingen in de hoofdrol.

 

Nadat de kinderen van groep 8 wekenlang druk zijn geweest met het voorbereiden, oefenen en opnemen van hun eindfilm die zij in het kader van het Brederodejaar speciaal hadden gemaakDSC04210t, was het donderdag 30 juni jl. eindelijk zover: de premièreavond van de film/ tevens afscheidsavond van groep 8.

De avond begon op de Voorstraat bij Zas&Fratsen waar de kinderen verrast werden door 2 limousines die hen kwamen ophalen om ze als ware filmhelden een uur rond te rijden. Aangekomen bij school stonden de ouders te wachten en mochten de “acteurs en actrices” trots over de rode loper lopen. Alle groep 8ers hebben vervolgens samen met hun ouders en andere belangstellenden de film én hun bloopers bekeken.

Tot slot werden alle leerlingen individueel nog geïnterviewd door één van de leerkrachten met leuke “wDSC04203ist je datjes…” Een super leuke, gezellige en ontroerende avond. Een mooie herinnering voor leerkrachten, ouders en leerlingen!