Home > Geen categorie > Team de Wiekslag- schooljaar 2016-2017

De laatste dag van het schooljaar sluiten we af met positief nieuws. Het doet ons genoegen te kunnen melden dat wij voor volgend schooljaar een geschikte leerkracht hebben gevonden voor onze bovenbouwgroep de Looney Tunes. Wij zijn het er, na gesprekken met diverse sollicitanten, over eens geworden dat Martine Selhorst onze nieuwe collega wordt.

Martine is 27 jaar, heeft veel ervaring in de bovenbouw en met het werken in groepen met meerdere leerjaren. Zij is een gedreven en gepassioneerde leerkracht en heeft heel veel zin om te starten in augustus. Martine staat op maandag tot en met donderdag voor de groep.

Naast Martine komt ook Sanne Bogerd ons team versterken. Sanne is een goede leerkracht, die al langer werkzaam is binnen O2A5.  Zij zal 2 dagen op de Wiekslag ingezet worden. Vrijdag geeft zij les aan de Looney Tunes en maandag zal zij ondersteuning geven in de bovenbouwgroepen.

Naast bovenstaande leerkrachten komt ook Margo v.d. Velden ons team versterken. Margo is al jarenlang IB-er op de Tijl Uilenspiegel en zal samen met Joanne Durtler de zorgstructuur binnen de Wiekslag optimaliseren.

22 Augustus starten wij dus met een compleet team aan het nieuwe schooljaar!

Wij wensen iedereen; kinderen, ouders én leerkrachten een hele fijne zomer!

Liane Tillema en Frank Balk.