Home > Geen categorie > Feesten in de middenbouw

De komende periode gaan wij op school aan de slag met het thema ‘feesten’. In de middenbouw bespreken we allerlei feestelijke momenten in het jaar met de bijbehorende rituelen. De kinderen gaan opdrachten maken waarbij ze de juiste gebruiken bij de feesten zoeken. Ook gaan ze een kalender maken voor in de klas. Alle feesten worden vervolgens opgeschreven op de kalender.

Op  woensdag 2 november zal de les gaan over de verjaardag van de leerlingen. Tijdens deze les kunnen de leerlingen iets vertellen over hun verjaardag aan de hand van een foto. Deze foto’s worden bekeken en elke leerling vertelt hoe hij of zij zijn verjaardag viert. Wilt u  een foto aan uw kind meegeven van zijn/haar meest recente verjaardag?

N.b. De foto’s worden opgeplakt op de kalender met alle verjaardagen en feestdagen. Houdt daar dus rekening mee als u het origineel mee geeft.

feest