Home > Geen categorie > Naschoolse Mad Science cursus

Binmad-science-professornenkort komt er een ‘gekke wetenschapper’ van Mad Science gedurende 6 dinsdagmiddagen de naschoolse cursus Techniek & Wetenschap verzorgen. Na een knallende aftrap door Mad Science op 10 november j.l. met een spectaculaire Science show, kunnen kinderen uit de midden- en bovenbouw zich nu opgeven voor de Wetenschap & Techniek cursus.

Vanaf 6 december a.s.worden de kinderen 6 weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en spectaculaire demonstraties! Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de Techniek en Wetenschap die daarachter zit uitleggen.

Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte slimme wetenschapper! Kinderen leren over beweging,licht, en magneten. Er komt van alles aan bod!

Tijdens de naschoolse cursus komen kinderen spelenderwijs in aanraking met verschillende aspecten van Techniek en Wetenschap. Ze leren om te onderzoeken en te ontdekken, maar ook om hypotheses te maken en te analyseren.

Mad Science is op een missie om kinderen te enthousiasmeren voor Techniek en Wetenschap. Met behulp van de knotsgekke wetenschappers, spannende demonstratiesmad-science-1 en dito activiteiten komen steeds meer kinderen in aanraking met de wereld achter Techniek en Wetenschap!

Aanmelden kán nog tot 28 november via de website: nederland.madscience.org

Of klik hier om direct naar de inschrijvingssite te gaan.