Home > Geen categorie > Judo-demonstratie bovenbouwers bij onderwijsvakbeurs

De NOT beurs is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux. Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties en diverse optredens.

Vorige week werd ons gevraagd of wij wilden bijdragen aan het promoten van schooljudo op deze beurs. Wij zijn enthousiast over schooljudo en wilden hier graag aan voldoen. Albertine is dan ook met een paar gemotiveerde kinderen dinsdagmiddag afgereisd om op de beursvloer judo-demontraties te geven. Voor vervoer én een judopak werd gezorgd en de leerlingen hebben het super gedaan! Een paar foto’s om een idee te geven hoe dit eruit zag:

 

 

 

 

 

Morgenmiddag neemt een ander deel van onze bovenbouwers deel aan de demonstratie.