Home > Geen categorie > Tijd in de Middenbouw

Ook in de middenbouw werken we nu (net als de rest van de school) aan het thema TIJD.  We hebben gepraat over tijd n.a.v. het verhaal ‘Lente’ van Kikker en Pad.

Als kinderen spullen die met tijd te maken hebben mee willen nemen, graag!  Als de spullen op school mogen blijven kunnen ze tentoon-
gesteld worden op de kijktafels.Wij denken bijvoorbeeld aan boeken, klokken, kalenders, agenda’s, zandlopers, timers, zonnewijzer, foto’s van kerkklokken, stationsklokken of andere soorten klokken, wekkers, prentenboeken, enz.

Natuurlijk gaan we ook rekenen en meten met tijd, filosoferen over tijd (waarom gaat tijd soms sneller dan anders) en we doen nog veeeeeeel meer leerzame dingen.  Als U nog leuke ideeën heeft of op een andere manier een bijdrage kunt leveren aan dit project horen we het graag.

De afsluiting is op vrijdag 10 februari!