Home > Geen categorie > Voorleeswedstrijd Vianen

Vrijdag 10 februari gaan de Snoopy’s op de fiets naar de Miele. Geen gym voor hen aankomende vrijdag, maar zij zullen hun klasgenootje Myron gaan aanmoedigen. Myron vertegenwoordigt dan namelijk De Wiekslag tijdens de Voorleeswedstrijd in Vianen.

De Nationale Voorleeswedstrijd is een leesbevorderingsproject voor leerlingen uit groep 7 en 8. De opzet is om op een spannende manier het leesplezier binnen scholen te bevorderen en kinderen enthousiast te maken voor kinder- en jeugdboeken. Stichting Lezen en de Openbare Bibliotheken willen met deze wedstrijd bovendien laten zien dat voorlezen niet alleen belangrijk, maar vooral ook erg leuk is.

We wensen Myron alvast heel veel succes!

En Snoopy’s: je gymspullen kun je vrijdag thuis laten, maar neem wel je fiets mee naar school!