Home > Geen categorie > Alpe d’Huzes oproep

Daan heeft ons gevraagd het volgende voor te leggen aan alle ouders, verzorgers en leerlingen:

Op donderdag 1 juni 2017 gaat mijn vader met team Vianen Boppe de Alpe d’Huzes beklimmen op de racefiets. Mijn vader gaat dit doen , omdat mijn oma kanker heeft. Ik weet zeker dat er bij jullie ook mensen in je omgeving zijn die deze rotziekte hebben of dat je zelfs al mensen
verloren hebt aan kanker. Bij de Alpe d’Huzes willen we veel geld ophalen om onderzoek te doen naar kanker, zodat in de toekomst deze ziekte te genezen is. Wat zou dit mooi zijn !!!

Ik ga op vrijdag 31 maart ’17 een presentatie geven in de klas en we zullen met de weeksluiting hier aandacht aan gaan besteden.

Als actie heb ik bedacht dat er een wensboom komt in de hal, waar iedereen een wens op kan schrijven en in de boom mag hangen. Het is fijn als je een donatie in de bus wil doen. De afsluiting is op donderdag 13 april na het paasontbijt. Pasen staat in teken van hoop en nieuw leven. Laten wij met zijn allen hier aan meedoen.

Helpen jullie mij mee om mijn vader en zijn team te steunen ?

Groeten

Daan den Hartog