Home > Geen categorie > Pannenkoekendag groot succes
De nationale pannenkoekendag, de dag waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen, was ook dit jaar weer een groot succes op de Wiekslag. Ruim 50 opa’s en oma’s hadden zich opgegeven om deze middag bij hun kleinkind(eren) op school een pannenkoek te eten.
 
’s Morgen hebben een aantal bovenbouwleerlingen met een groepje thuis pannenkoeken gebakken. Ook op school werd in onze kindvriendelijke keuken door kinderen gebakken, onder begeleiding van ouders en leerlingen van het Oosterlicht College. Aan het begin van de middag kwamen de eerste opa’s en oma’s. Deze zochten met kleinkind(eren) een plekje in het restaurant en werden vervolgens bediend door andere leerlingen. Mooi om te zien hoe druk en enthousiast de leerlingen waren.
 
De middag werd afgesloten met een voorstelling door de leerlingen uit de onder- en middenbouw. 
Naast dat er op school gezorgd werd voor de eigen opa’s en oma’s, werd er ook druk gebakken bij de bewoners van de Plataan.
Een geslaagde middag met een geweldige opkomst!