Home > Geen categorie > Wensboom in de hal

Vanaf vrijdagmiddag kan iedereen een wens doen. Dit kan door deze wens op te schrijven en op te hangen in de wensboom in de hal bij ons op school. We vragen iedereen om een vrijwillige bijdrage te doneren wanneer je de wens in de boom wilt hangen. Deze donatie mag zo groot of zo klein zijn als de wenser kan missen.

De opbrengst van deze donatie gaat naar team Vianen Bobbe. Dit team gaat 1 juli 2017 de Alpe d’Huez beklimmen. Daan’s vader fietst in dit team en tijdens de weeksluiting van aanstaande vrijdag, geeft Daan en presentatie. Deze presentatie gaat over het team, waarom Daan’s vader meedoet en waar het geld uiteindelijk voor gebruikt zal worden.

Vrijdagmiddag is Martine Rietveld of Saskia den Hartog op school om de donaties in ontvangst te nemen en het ophangen van de wensen te begeleiden.U kunt die middag tot 15.00 bij de wensboom terecht.

De wensboom blijft tot 13 april in de hal staan en we laten u weten wanneer de andere wens-/donatiemomenten zijn. We rekenen op een heleboel wensen en een flinke opbrengst voor team Vianen Bobbe.