Home > Geen categorie > Partnerschapsteam en oudercafé
Het is alweer bijna een maand geleden dat het partnerschapsteam (actief ouderschap) bijeen kwam.
Prettig om te merken dat we sinds de wensen en verwachtingenavond echt al stappen hebben gezet in bijvoorbeeld het verbeteren van de communicatie.
In het verslag kunt u lezen waar we het allemaal over gehad en hebben en welke afspraken er zijn gemaakt.
Over ongeveer een maand komt het partnerschapsteam weer samen om een aantal initiatieven en afspraken te evalueren en te kijken waar ons partnerschap nog meer versterkt kan worden.Een mooie ontwikkeling, we moeten het met elkaar doen!!
Wat we wel graag even speciaal onder de aandacht willen brengen is het spontane initiatief om een een oudercafe te starten.
Dit gebeurde een week voor ons eerste partnerschapsteam. Leden uit dit team zijn aan gaan sluiten bij het oudercafe en op dit moment zijn er iedere vrijdagochtend een aantal ouders (wisselend qua samenstelling) die met elkaar een kop koffie drinken en van alles bespreken over de opvoeding en ontwikkeling van hun kinderen. Neem gerust ook eens een bakje koffie of thee en sluit aan in het huiswerk- HVO lokaal (naast de Pino’s).