Home > Geen categorie > Koningsspelen 2017

Het bijna zover, vrijdag 21 april a.s. vieren we op school de verjaardag van onze koning met de Koningsspelen.

Het zou leuk zijn wanneer zoveel mogelijk kinderen in het oranje gekleed naar school komen. Verder is sportieve kleding prettig. De midden- en bovenbouwgroepen moeten zorgen voor gymschoenen.

De dag begint om 8.30 uur in de eigen stamgroep. Om 08.45 begint de officiële Koningsspelenopening in de hal. Na de opening blijven de onderbouwgroepen op school en houden op het schoolplein (bij slecht weer binnen in school) hun eigen ‘mini Koningsspelen’. De midden- en bovenbouwgroepen vertrekken na de opening naar Helsdingen. Daar gaan de kinderen in groepjes allerlei leuke spelletjes doen onder begeleiding van Oosterlicht scholieren.

Om 11.30 zijn alle kinderen weer terug op school, net op tijd voor een broodje en wat drinken. Dit vindt plaats in de eigen stamgroep. De kinderen hoeven zelf geen eten en drinken mee naar school te nemen.

Let op: de kinderen zijn deze dag om 12.15 uit!

We kijken er naar uit om er samen met de kinderen een grote feestdag van te maken!