Home > Geen categorie > 19 juni: start avond 4-daagse

Ook dit jaar kunnen alle Wiekslag-leerlingen weer meelopen tijdens de avond 4-daagse op 19,20,21 en 22 juni. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier dat eind deze maand wordt meegegeven aan de kinderen. De uiterste aanmelddatum is 5 juni.

Drie ouders hebben zich vooraf al aangemeld om te komen helpen, maar we kunnen nog wel wat hulp van ouders gebruiken!!

Wie wil er komen stempelen op de stempelpost?? Als we één ouder hebben die kan stempelen voor de 4 dagen is dat natuurlijk fijn, maar we begrijpen dat niet alle ouders tijd hiervoor hebben en dus is aanmelden voor 1 avond ook mogelijk. Daarnaast zoeken we ouders die eventueel bij de kraam hulp willen verlenen.

Opgeven kan nu al via: or@wiekslag-vianen.nl

Meer informatie volgt binnenkort.