Home > Geen categorie > Vakantiebijbelweek-op survival

In de voorjaarsvakantie wordt er voor de kinderen uit Vianen een vakantiebijbelweek georganiseerd. Op verzoek van de organisatie brengen we dat hierbij onder de aandacht:

” Wat heb je nodig om goed voorbereid op survival te gaan? Ja, goed geraden! Natuurlijk een kompas en een kaart. Én een touw niet te vergeten. Waar je het allemaal precies voor nodig hebt, hoor je op de vakantiebijbelweek. Natuurlijk gaan we zulke dingen ook maken en/of echt gebruiken! Doe je mee?

Net als voorgaande jaren wordt er in basisschool De Rank (’t Wed 14, Vianen) een vakantiebijbelweek (VBW) georganiseerd. Dit jaar gaat het over het thema over survival. Alle kinderen van 4-7 en 8-12 jaar zijn op dinsdag 27 februari, woensdag 28 februari en donderdag 1 maart van harte welkom van 10.00 tot 12.15 uur. Deelname is gratis, inschrijving vooraf is niet nodig.”