Home > Geen categorie > Doe-dag muziekschool Vianen

Op zaterdagmiddag 17 februari is iedere muziekliefhebber, jong of oud, van harte welkom bij de Muziekschool Vianen tijdens de Doe-Dag.

Tussen 14:00 en 16:00 uur is er een muzikaal aanbod van workshops, gratis proeflessen, jamsessies etc. Deze middag vindt plaats in het Oosterlicht College te Vianen. Van kinderen en volwassenen die nog nooit een instrument hebben bespeeld tot ervaren musici: voor iedereen is er wat te doen. De toegang is gratis.

Tijdens deze middag kun je kennis maken met de enthousiaste en vakkundige docenten van de muziekschool en zelfs direct een gratis proefles bij hen volgen of een afspraak maken voor een later moment. Ook is er informatie te verkrijgen over diverse kortlopende cursussen die de Muziekschool Vianen aanbiedt. Zo gaat er na de voorjaarsvakantie weer een cursus van start van 15 lessen, speciaal voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van de basisschool. Deze cursus wordt op dinsdagen van 16:30 tot 17:10 uur gegeven door Marilou Krouwel.

Voor meer informatie kunt u met haar contact opnemen: 0347-351168 / m.krouwel@casema.nl

www.muziekschoolvianen.nl