Home > Geen categorie > Avondvierdaagse 18 t/m 21 juni

Na het schoolvoetbal, en -korfbal gaan we alweer richting de 39ste avondvierdaagse van Vianen! Normaal verzorgde de OR de inschrijving voor alle leerlingen. Dit gaat veranderen!

De afgelopen jaren waren er geen aanmeldingen voor stempelouders, waarna in overleg met de directie van De Wiekslag besloten is niet als school in te schrijven.

Vanaf dit jaar is iedereen zelf verantwoordelijk voor de inschrijving (en het stempelen!) en loopt het niet meer via school.

Uiteraard staat de OR wel langs de route met iets lekkers voor de lopers van de Wiekslag.Om wat lekkers te kunnen krijgen, is het wel belangrijk dat de kinderen die gaan lopen een Wiekslag shirt aan hebben zodat het duidelijk is dat zij daadwerkelijk op de Wiekslag zitten.

Vanaf woensdag 6 juni tot maandag 11 junikunt u op de intekenlijst per stamgroep op de balie opgeven dat u een T-shirt wilt.

Hierop kunt u de naam van uw kind, de maat en de loopafstand invullen.

Vervolgens kunt u het T-shirt van de Wiekslag op vrijdagochtend 15 juni vanaf opening school tot 9.00 uurophalen in de centrale hal. Na de avondvierdaagse zien we deze graag weer terug.

Hieronder vindt u alvast wat meer informatie over de inschrijving. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de avondvierdaagse: www.avondvierdaagsevianen.nl

De 39ste avondvierdaagse van Vianen wordt gehouden van maandag 18 t/m donderdag 21 juni 2018

Start:

Alle dagen wordt gestart en gefinisht op het grasveld nabij basisschool “De Rank” aan ‘t Wed in Vianen.

Voorinschrijving:

Woensdag 13 juni en donderdag 14 juni van 19.00 tot 20.30 uur

Inschrijvingsplaatsen:

  • Sportcentrum Helsdingen
  • Winkelcentrum De Lijnbaan

Inschrijfgeld:

t/m 17 jaar en 65+ € 3,50 p.p.

18 t/m/ 64 jaar € 4,00 p.p.

Inschrijving op het veld:

Maandag 18 juni van 17.30 tot 18.30 uur

Inschrijfgeld wordt met € 1,00 verhoogd ten opzichte van de voorinschrijving.