Home > Geen categorie > Ilse’s Meesterlijke-schatjes / MS motion

Er staat een nieuw schooljaar voor de deur, waarin we allemaal weer nieuwe uitdagingen aan zullen gaan. 

Op 9 september staat voor onze stamgroepleider Ilse persoonlijk een mooie uitdaging op het programma. Zij gaat meelopen met de MS motion, een sponsorloop om geld op te halen om meer onderzoek te kunnen doen naar MS.  

Afgelopen jaar november is bij Ilse de diagnose MS gesteld en zij loopt dagelijks aan tegen de nare effecten van deze ziekte. De medische wereld weet nog niet waar MS door veroorzaakt wordt, genezing is daardoor nog niet mogelijk. Geld voor onderzoek is dus heel hard nodig! 

Wij als collega’s steunen Ilse en willen u als ouders ook in de gelegenheid stellen om eventueel een kleine bijdrage te leveren om genezing weer een klein stapje dichterbij te brengen. 

https://www.msmotion.nl/team/ilse-s-meesterlijke-schatjes 

Namens Ilse, alvast dank!