Home > Geen categorie > Start schooljaar 2018-2019

De klassen zijn ingericht, de stamgroepleiders zijn er klaar voor en we hebben er enorm veel zin in om maandag weer te beginnen met een nieuw schooljaar!

Om 8.20 uur gaat de buitendeur open en om 8.30 uur gaan we in elke stamgroep beginnen met de kring. Na de kring gaan we met z’n allen naar de hal waar de jaaropening zal zijn. Daarna gaan we in de klas lekker aan de slag met allerlei kennismakings- en groepsactiviteiten.
Denken jullie er allemaal aan om een tussendoortje en de lunch mee te nemen?

Een aantal groepen gaat maandag gymmen en moet dus hun gymspullen meenemen.

Maandag (vakdocent):
10.45-11.30 Maxklas
11.30-12.15 Smurfen
12.45-13.30 Mickey’s
13.30-14.15 Duckies

U ontvangt zeer binnenkort weer onze kalender met daarop schoolactiviteiten en praktische informatie. We laten u nu alvast weten dat de schoolfotograaf 19 september komt en even een reminder:  3 t/m 5 september zijn onze kennismakingsdagen (kamp)

Voor de vakantie werden veel leerlingen en een aantal medewerkers ziek. Fijn dat veel ouders gehoor hebben gegeven aan ons verzoek om mee te werken aan het onderzoek. Hierdoor kon de situatie goed onderzocht worden en is het norovirus gevonden. Dit betekent dat er niets mis is geweest met het voedsel. Het virus heeft zich snel verspreid en dat is niet zo lastig in een school.

We hopen iedereen maandag weer gezond op school te zien.
Graag tot dan!

Hartelijke groeten van het team van de Wiekslag.