Home > Geen categorie > Sinterklaas logeert in school

De rommelpieten zijn woensdagnacht langs geweest en dat hebben we geweten. Deuren dicht geplakt, bankstellen die voor de deuren geplaatst waren, pieten-plaatjes door de hele klas en Amerigo die zijn vieze poot -afdrukken overal achter had gelaten.

Vervolgens hoorden de kinderen het gerucht dat de Sint lag te slapen in zijn logeerslaapkamer boven in school!!Op hun tenen zijn de onderbouw-kinderen wezen kijken in de logeerkamer en inderdaad daar lag een snurkende Sint. Gelukkig deed hij zijn ogen open en mochten de kinderen hem vragen stellen.

Alle kinderen hebben daarna in de hal de Sint, die nog in pyjama was, toe gezongen.

Wij hebben vernomen dat hij op zijn paard Amerigo is vertrokken naar zijn stoomboot en woensdag 5 december onze school weer komt bezoeken….!